IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Marker permanent SCHNEIDER 130 albastru

Cod : X0000025


Brand: SCHNEIDER

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0754.334.333 | Luni - Vineri 09:00 - 16:00

♦ Informatii Livrare 

ATENTIE! Tarifele de livrare și procesare comandă afisate la finalizarea comenzii sunt estimative.

Valoarea de transport se calculeaza in functie de valoarea si greutatea comenzii efectuate, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (maxim 10 kg) au un cost de livrare de 25 lei + 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar (peste 10 kg)
- comenzile cu valoare intre 150 si 250 lei (maxim 10 kg) au un cost de livrare de 19 lei + 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar (peste 10 kg)
- comenzile cu valoare peste 250 lei (maxim 10 kg) se livreaza GRATUIT. Kg suplimentare (peste 10 kg) se taxeaza cu 1,5 lei / kg.

Comenzile vor fi expediate numai dupa ce ati agreat costurile de transport.

Markerul Schneider Maxx 130 albastru

Este un instrument de înaltă calitate, ideal pentru a scrie pe o varietate de suprafețe, inclusiv carton, hârtie, lemn, metal, sticlă și altele. Indiferent de proiectul tău, acest marker îți oferă performanță excelentă și rezultate de încredere.

Cerneala markerului se usucă rapid, asigurând o scriere clară și precisă.
De asemenea, este rezistentă la apă, lumină și ștergere, astfel încât informațiile scrise vor rămâne vizibile și durabile pe parcursul utilizării.

Un aspect remarcabil al acestui marker este că conține cerneală fără miros și fără solvenți.
Aceasta face utilizarea sa sigură și confortabilă, reducând orice disconfort asociat cu mirosurile sau substanțele chimice agresive.

Markerul este dotat cu un vârf rotund, care permite o scriere precisă și controlată.
De asemenea, este important de menționat că vârful nu se usucă chiar dacă markerul rămâne fără capac timp de 2-3 zile, asigurându-ți o utilizare îndelungată și eficientă.

Grosimea de scriere a acestui marker este cuprinsă între 1 și 3 mm, oferindu-ți flexibilitate în a alege lățimea liniei potrivite pentru proiectul tău.

Alege markerul Schneider Maxx 130 pentru a obține rezultate de calitate superioară în scriere și marcări pe diverse suprafețe.
Fiind durabil, ușor de utilizat și fără miros, acest marker este o alegere excelentă pentru a-ți îndeplini nevoile de scriere creativă sau de birou.

Fără comentarii pentru acest produs