IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


Despre noi

Povestea noastra incepe la sfarsitul secolului trecut :) in 1995, intr-un magazin studentesc de 5,55 mp situat in Universitatea din Ploiesti.

Aici am devenit prieteni buni cu papetaria si pentru ca aveam acces la multe produse de brand, am inceput in martie 2005 sa le promovez catre alte papetarii din Ploiesti.
Dupa 10 ani de prietenie cu papetaria am pornit o alta aventura: distributia de rechizite.

Am intarit echipa si am pornit la treaba. Astazi aprovizionam multe din papetariile din Prahova. Plus cateva zeci de firme si foarte multi oameni de toate varstele (prescolari, scolari, adolescenti, studenti, parinti, bunici) prin magazinul din Ploiesti, cunoscut un timp pe Facebook ca "Libraria Centrala"

Ne-am dorit dintotdeauna sa ne bucuram de viata noastra. Pentru ca micile detalii aduc sau nu savoare vietii, credem ca si un pix bun si frumos sau un caiet cu hartie buna si coperta frumoasa sau un creion la care nu se rupe mina ne ajuta sa ne mentinem zambetul pe buze. Intr-adevar, sunt lucruri simple care nu se pot compara cu marile bucurii ale vietii.
Dar asa mici cum sunt, pot crea dependenta... ;)

Din 2010 am inceput sa exploram un univers extraordinar de vast, in care arta se impleteste cu copilaria, unde totul este perfect asa cum este. Quillingul, origamiul, margelitul, desenul, pictura pe sticla sau pe textile, perforatoarele decorative, hartia colorata ... toate se supun imaginatiei si pasiunii. 

Oferim celor care ne trec pragul toata experienta noastra stransa in 25 de ani de prietenie cu papetaria si 11 ani de recreativ art, craft & hobby.

Imbinam clasicul consacrat (pentru stabilitate) cu inovatia specifica deschizatorilor de drumuri (pentru experiente noi si evolutie)

Dorim ca dumneavostra sa deveniti mai creativi, mai productivi, mai relaxati.

Dorim sa facem viata copiilor nostri mai frumoasa.

Dorim ca produsele noastre sa va fie de ajutor ca sa lucrati cu spor!

Acum (iulie 2021) a venit momentul sa reconstruim primul magazin online de papetarie din Ploiesti si sa facem un alt pas inainte cu acest Mrex 5.

Magazinul fizic si-a primit o alta identitate: "Punctul de culoare" pentru ca acum este principala sursa de culoare pentru tinerii artisti ploiesteni. Intr-un viitor speram cat mai apropiat, va primi si un site propriu cu ajutorul caruia sa se poata etala mai bine in fata voastra la orice ora din zi sau din noapte.

Rechizite-online.ro speram sa devina un site de referinta pentru ploiestenii aflati in cautarea produselor de papetarie. Are "in spate" stocuri consistente, experienta noastra de multi ani de zile si dorinta vie de a fi o solutie reala la proiectele voastre.