IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Marker permanent CENTROPEN (8566) negru

Cod : X0000083


Brand: Centropen

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0754.334.333 | Luni - Vineri 09:00 - 16:00

♦ Informatii Livrare 

ATENTIE! Tarifele de livrare și procesare comandă afisate la finalizarea comenzii sunt estimative.

Valoarea de transport se calculeaza in functie de valoarea si greutatea comenzii efectuate, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (maxim 10 kg) au un cost de livrare de 25 lei + 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar (peste 10 kg)
- comenzile cu valoare intre 150 si 250 lei (maxim 10 kg) au un cost de livrare de 19 lei + 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar (peste 10 kg)
- comenzile cu valoare peste 250 lei (maxim 10 kg) se livreaza GRATUIT. Kg suplimentare (peste 10 kg) se taxeaza cu 1,5 lei / kg.

Comenzile vor fi expediate numai dupa ce ati agreat costurile de transport.
CENTROPEN 8566

Markerul permanent CENTROPEN 8566, este un instrument versatil care poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, cum ar fi piele, metal, plastic, cauciuc.

Markerul Centropen 8566 utilizează o cerneală pe bază de alcool, care este de culoare neagră și se usucă imediat după aplicare.
Această caracteristică de uscare rapidă este foarte utilă, deoarece previne ștersul sau întinderea accidentală a scrisului.

După ce cerneala se usucă complet, markerul devine rezistent la frecare, apa fiartă și temperaturi de până la 100 de grade Celsius.
Această rezistență îl face potrivit pentru utilizare în diverse situații și medii, asigurând că scrisul va rămâne clar și lizibil în timp.

Markerul Centropen 8566 este fabricat din plastic de înaltă calitate, care îi conferă durabilitate și rezistență la uzură.
Acesta este echipat cu un vârf gros, cu o lățime de scriere de 2.3 mm, ceea ce îl face ideal pentru atât pentru contururi precise, cât și pentru umplerea spațiilor mai mari.

Fără comentarii pentru acest produs